Min weekend 

Jeg kan ligeså godt sige det som det er – min weekend har ikke ligefrem været noget at råbe hurra for. Måtte aflyse både Fallulah koncert OG housewarming i Jylland på grund af den rådne influenza. Og hvor typisk er det lige at blive syg i den eneste weekend med spændende planer på programmet. Sidste weekend skulle jeg intet og næste weekend skal jeg intet. Altså intet som ikke lige kunne rykkes en weekend i hvertfald. 

Så. Status er at jeg er træt af at være syg og gerne snart vil tilbage til mit liv og min hverdag igen. I skrivende stund er der Cake Boss i fjernsynet, en sovende Marc i den ene ende af sofaen og en træt Camilla med en bunke snotklude i den anden. Klokken er kvart over 18 og inden at den bliver alt for mange, så tror jeg, at jeg vil gøre min kære kæreste kunsten efter og nå en lille lur inden aftensmaden. 

PS. Billedet har intet med weekenden at gøre, men er fra Amager Strand engang tilbage i oktober, og trods alt lidt mere interessant end et billede af min sofa 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *