Min fredag aften 

  Min fredag aften tilbragte jeg med nogle af de sødste piger jeg kender. Vi har gået i folkeskole sammen, og mødes i dag i en madklub, hvilket virkelig er et godt koncept, som jeg klart kan anbefale. I går havde min veninde disket op med tapas, som blandt andet bestod af mini æggekager, lakseroulade, ost, pølser, kiks, pesto, asparges med bacon, hummus og en masse andet lækkert. Efter middagen blev jeg introduceret til min nye yndlings app, som jeg næsten har brugt non stop siden i går aftes. Den skal jeg nok komme ind på senere. Dagen i dag skal bruges på at læse til eksamen med min bror og så har jeg en plan om at løbe 10 km for første gang i mit liv! Men nu får vi se om jeg når det, eller om det bliver udskudt til i morgen. Det er i hvert fald en ting som jeg skal nå i weekenden. Hvad skal jeres weekend gå med? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *