Mig & min dag

ego stripeJeg har haft fri i dag, som jeg jo så ofte har for tiden, da jeg jo faktisk er arbejdsløs. Og det er så ikke helt rigtigt, for jeg er egentlig på supplerende dagpenge, hvilket vil sige at jeg stadig arbejder, bare ikke særlig meget. Jeg er egentlig ikke særlig meget fan af alle de her fridage/manglen på arbejde, og bliver ekstremt hurtigt rastløs og i dårligt humør. Jeg duer bare bedst når jeg har noget at foretage mig, og når der er sat en dagsorden. I dag har jeg således (i mangel af bedre – og dagsorden) cleanet hele lejligheden inklusiv køleskabet og badeværelset (som jeg hader at gøre – HADER!), vasket tøj og sengetøj, skiftet sengetøj, vasket gulv, støvsuget, været nede med skrald, lavet madplan og købt ind til resten af ugen, snakket i telefon i knap to timer med min veninde, skiftet badeforhæng og været en tur på posthuset. Nu er dagen næsten gået, og i skrivende stund venter jeg på at min kæreste kommer hjem fra arbejde og at maden i ovnen bliver færdig. Sååeeehh… Hvad skal jeg så lave i morgen? Any suggestions??

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *