Makeup tip: Sådan får du renere hud

renere-hud
Jeg er blevet introduceret til et virkelig nemt tip, som kan være med til at give renere hud. Faktisk giver det lidt sig selv, når man tænker over det, men jeg har alligevel aldrig rigtig skænket det en tanke. Bevares – jeg vasker da lige mine hænder inden, at jeg stikker klør fem i ansigtet, men hvis jeg ikke har mulighed for det, så tager jeg da makeup på alligevel. Tippet går i al sin enkelthed ud på, at du skal huske at spritte dine hænder af inden, at du tager makeup på. Det giver jo så god mening, for jeg tror at det er de færreste, der tænker over, hvor mange bakterier ens hænder er i kontakt med i løbet af en dag. Tænk bare på hvor mange der er på dit computertastatur eller din telefonskærm.

Så når man står der og prøver at dække diverse urenheder med makeup på fingrene, så bliver det hurtigt en ond cirkel, hvis ikke de er helt rene. Jeg er lige begyndt at gøre brug af tippet her, og er spændt på om det hjælper. Ikke fordi at jeg har vildt uren hud, men jeg får da en bums i ny og næ, og så kan jeg faktisk meget godt lide tanken om, at man ikke står og smørrer bakterier rundt i sit ansigt. Af samme årsag har jeg investeret i en lille håndsprit, som kan ligge fast i min makeup pung. Den kan bl.a. købes i Tiger for den nette sum af 10 kr. Nu er tippet i hvert fald givet videre, og så må vi se om det virker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *