Magnetic – ny smykkekollektion fra Jane Kønig

Magnetic fra Jane Kønig
Måske har I hørt det, måske ikke. Men det forholder sig sådan at Jane Kønig netop har lanceret en ny smykkekollektion, der består af farverige øreringe. Kollektionen hedder “Magnetic”, og jeg må indrømme, at jeg ikke helt kan finde ud af, hvad jeg synes om designet. Derimod er jeg vild med ideen! Øreringene sættes nemlig på øret med magneter, så man kan style dem præcis som man ønsker, og fuldstændig uafhængigt af hvor man har huller i ørerne. Det er sguda smart! Så vidt jeg ved kan øreringene endnu ikke købes, men på Jane Kønigs hjemmeside kan man tilmelde sig, så man får besked så snart øreringene kan købes, og så får man en gave med i købet. Du kan se hele udvalget af øreringe her. Hvad synes I om øreringene?

Forresten så er det i dag sidste dag du kan købe et årskort til Tivoli med 20% rabat! Se mere lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *