Om den der “læs mere” knap

læs mere knap
Nogen har måske bemærket, at jeg har ændret lidt på designet herinde. Det er noget, som jeg gør relativt ofte, fordi at jeg er en lille computernørd, der elsker at sidde og nørkle med den slags ting. Her på det sidste er der imidlertid sket lidt større ændringer, og den udskældte “læs mere” knap har blandt andet fundet vej til bloggen, og det vil jeg gerne lige fortælle lidt mere om.

Den har jo været ret udskældt denne her knap, og jeg skal være ærlig at indrømme, at jeg selv har været voldsomt træt af den. Og måske endda også unfollowed et par blogs netop pga den i tidernes morgen. Når den nu har fået plads på min blog, så er det altså af den simple årsag, at det gør bloggen hurtigere. Siden vi begav os ud på vores rejse til Asien, har bloggen taget mere og mere form som en rejsedagbog. I den forbindelse har der været rigtig mange billeder i hvert blogindlæg. Billeder, der er taget med et godt kamera, og derfor fylder en hel del. Jo flere billeder der kom til, jo længere tid tog det at klikke sig ind på bloggen, fordi at alle billederne skulle loades hver gang. Men ved at tilføje denne her knap, så er det altså kun billederne i det indlæg som der klikkes på, der loades, og derfor går det langt hurtigere. (og så er det også lidt sjovt, at følge med i hvilke indlæg, der bliver læst mest)

Så det er altså forklaringen på, hvorfor jeg nu også har taget den udskældte “læs mer” knap til mig. Jeg håber at I fortsat vil læse med, og ikke synes at den er alt for irriterende, men kun lidt. Lidt irriterende må man gerne synes at den er 🙂

Billedet er lidt off topic, men er et fint et af salgsen fra en regnvejrsdag på Koh Phangan

2 thoughts on “Om den der “læs mere” knap

    • Hvorfor overvejer du at fjerne den? 🙂 Indtil videre er jeg ret glad for den i hvert fald. Synes hurtigt at det bliver så rodet at se på med alle de billeder jeg ligger ud i øjeblikket 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *