King’s home i Hua Hin

Vi ankom til Hua Hin i mandags efter at have rejst i knap 11 timer fra Koh Phangan. En tur der bød på både taxa, færge og bus inden at vi ramte busstationen i Hua Hin ved 18 tiden. Vi blev straks mødt af en thailandsk kvinde, der spurgte om vi manglede et sted at bo, og gav os et kort, der førte til et guesthouse. Eftersom vi ikke rigtig havde andre planer, besluttede vi at gå i den retning, og det viste sig at ligge virkelig centralt. Tæt på stranden og tæt på det populære Night market. 

I døren blev vi mødt af hendes hollandske mand John, som var meget venlig og snaksagelig, og pludselig så var vi altså indlogeret i det skøreste hus, som vi nogensinde har boet i. Der er ting alle vegne og det føles lidt som at være på ferie hos en eller andens mormor. Min mormor og morfars hus har i hvert fald fået kamp til stregen med indretningen her – det er stensikkert 🙂 Grandmom’s home havde været et mere passende navn til stedet end King’s home. Men alle er søde og rare, og vi har både aircondition og køleskab på værelset hvilket er virkelig luksus!

Så indtil videre er vi faldet fint til her i Hua Hin. Vi skal bare lige vænne os til at bo i det her skøre hus, som er noget anderledes end hvad vi tidligere har boet i. Men faktisk er her både have og pool (nærmere badebassin) og ganske hyggeligt. 
Skabet i vores værelse – og det er altså ikke vores tøj 😀

1 thought on “King’s home i Hua Hin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *