Karen By Simonsen nederdel // Loppefund

Karen-by-simonsen-nederdelEn af grundene til at jeg elsker at gå på loppemarkeder, er at man kan gøre sig nogle seriøst gode kup. Det kræver lidt held engang imellem, for der er virkelig også meget junk, men det er lykkedes mig at gøre nogle ret gode fund gennem tiden. Se bare denne læderjakke fra Won Hundred, denne top også fra Won Hundred og denne fine top. Derudover har jeg gennem tiden købt den fineste reol, som står i vores stue, rulleskøjter, urtepotteskjulere, skåle, bøger, ja der er næsten ingen grænser for hvad jeg efterhånden har slæbt med hjem fra diverse loppemarkeder. Min kæreste er ikke ligefrem fan, men jeg elsker det og synes det er så fint at gøre i denne brug-og-smid-væk-kultur. I søndags var jeg så afsted igen og denne gang gjorde jeg virkelig nogle kup! Udover en Tiger Of Sweeden t-shirt, en Tommy Hilfiger nederdel og nogle andre fine sager, så fandt jeg også denne virkelig smukke sølv Karen By Simonsen nederdel – stadig med prismærke i. Synes den er så fin og glæder mig sådan til at gå efteråret i møde i den. Kan I gætte hvad jeg måtte slippe for den?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *