Indisk mad i København – den bedste af slagsen!

indisk madHvis du også er pjattet med indisk mad, så gør dig selv den tjeneste at læse med her. Min kæreste og jeg har nemlig fundet en sand perle hvad indisk mad angår! Det er et takeaway sted på Amager, og det smager simpelthen så fuglene synger. Intet mindre! Stedet hedder Indian Chili Take Away, og her er hvad jeg skrev om det på Yelp, hvor jeg ydermere kvitterede med topkarakter – 5 ud af 5 stjerner!

Det bedste indiske mad jeg har smagt, har jeg spist i Asien. Der er derfor meget at leve op til, og jeg har siden været meget skeptisk når jeg har spist asiatisk mad i Danmark. Det smager bare aldrig rigtig ligeså godt. Det var i hvert fald min holdning indtil jeg stødte på dette sted! Maden er SÅ god!!! Jeg fik chicken korma og det smagte fuldstændig som det gjorde i Asien! Jeg klappede i mine små hænder og var lykkelig i øjeblikket 🙂 min kæreste fik butter chicken og han var ligeså begejstret som mig. Endnu et stort plus er at maden er forholdsvis billig og portionerne store. Vi havde i hvert fald nok til dagen efter også. Selve stedet er hverken pænt eller hyggeligt, men det er heller ikke meningen at man skal spise der. Det er er takeaway sted, og det lever fuldstændig op til det, som det skal: levere god og lækker mad! 5 stjerner herfra! Maden er suveræn!

Adressen til denne lille indiske perle er Serbiensgade 5, 2300 København S. De bringer desuden ud og har gratis levering ved bestilling over 150 kr. Det er det bedste indiske mad jeg har smagt i Danmark, så hvis du kender til steder, som du mener kan hamle op med det her, så har du bare at smide en kommentar til indlægget her 🙂 Tak. Du kan forresten læse flere af mine anmeldelser på Yelp lige her, hvis den slags skulle have interesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *