I dag…

…er det præcis 5 måneder siden at disse billeder blev taget. På det første er vi lige ankommet til Hvidovre hospital efter næsten 12 timer med veer. Jeg er ret presset og der går ikke længe før jeg begynder at kaste op af smerte. Jeg er samtidig også lykkeligt uvidende om at halvdelen af tiden ikke engang er gået endnu. Godt man ikke på forhånd ved hvor længe ens fødsel skal vare. Haha så var jeg da aldrig kommet igennem det.

Det tog 29 timer og jeg fik 2 g panodil og 7 akupunktur nåle. Ingen af delene hjalp en fløjtende fis, så herhjemme siger vi at jeg klarede den uden smertestillende. Hvordan jeg kunne det er – set i bagklogskabens lys – mig en gåde. Det andet billede er taget om morgenen. Jeg har haft veer i over 24 timer og jeg er FÆRDIG. På det her tidspunkt ville jeg nok ikke have takket nej til et kejsersnit. Og det på trods af at jeg er all for naturlige fødsler og helst selv ville have født hjemme.

Og her er vi så i dag. 5 måneder efter med en lille fyr, der bliver 5 måneder i morgen. Det er vildt og minder mig om, at jeg vist snart skal se at få skrevet den fødselsberetning ned. Det var trods alt de vildeste og mest smertefulde 29 timer i hele mit 27 årige lange liv. Ville jeg gøre det igen? HELL YEAH! På den måde er jeg ikke så logisk tænkende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *