Hverdag i partisaner-trøje & dyr the

hverdag partisaner theJeg har haft en dejlig dag i dag. Det meste af den har været dejlig i hvert fald. Min morgen var lidt trykket fordi jeg havde haft en forfærdelig drøm om at vi havde sagt lejligheden op til fordel for et stort hus i Nordsjælland. Det resulterede i ekstremt mange tårer, og man kan da undre sig over hvad pokker der er så slemt ved et stort hus i Nordsjælland (for det kunne jeg da egentlig godt tænke mig på et tidspunkt). Men okay, jeg er jo virkelig også glad for vores lejlighed. Så skulle jeg afsted til et nyt arbejdssted hvor jeg aldrig har været før, og for at være på den sikre side tog jeg afsted HALVANDEN time før jeg skulle møde (rejseplanen sagde at det tog 56 minutter, men alle ved jo at rejseplanen er for snegle, så 40 minutter havde måske været mere realistisk). Om ikke andet så var det heldigt at jeg gjorde det, for DSB viste sig endnu engang fra sin aller dårligste side og toget var 20 minutter forsinket. Så halvanden times transporttid viste sig at være meget passende alligevel.

Efter arbejde havde jeg en aftale med en meget savnet veninde, som har tilbragt de sidste knap tre måneder i USA. Alene. Ikke for at arbejde eller studere eller noget andet bestemt, men simpelthen bare for at rejse rundt og opleve. Så sejt og jeg misunder hende big time. Vi slentrede ned ad Købmagergade og endte på Café Norden hvor vi fik os en kop kaffe at drikke. Eller det gjorde min veninde, jeg bestilte nemlig en kop the til den nette sum af 55 kroner. Ja, FEMOGHALVTREDS kroner! Femoghalvtreds kroner for et thebrev og en smule kogende vand. Og nåh ja, en lille tørkage var der da også på tallerkenen. Lidt hurtig hovedregning og vi kan vist roligt blive enige om at den bestilling tjener sig selv ind – over 10 gange. Så ved man bare at man befinder sig midt i København. Men hyggeligt det var det, og det er altid dejligt at se en savnet veninde igen.

PS. Se mig, se mig, jeg har min nye partisaner-lookalike-trøje fra Saint Tropez på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *