Der er fri fragt, små problemer og fine støvler hos H&M

Skærmbillede 2016-03-19 kl. 12.16.03 PMHalløjsa og happy lørdag! Jeg har simpelthen haft den bedste start på weekenden. I går brugte vi aftenen med min kærestes familie – spiste frikadeller, så håndhold og X faktor – og så fik vi en god lang nats søvn. Aaahhh så tiltrængt! I skrivende stund er jeg ved at gennemrode H&M’s hjemmeside sammen med min mor. Jeg har nemlig for nylig købt nogle pudebetræk på et lagersalg, der har målene 30 x 50, og det er altså ikke helt nemt at finde puder i den størrelse. I hvert fald findes de hverken i Ikea eller Jysk, men de har dem altså i H&M Home. Og når der nu alligevel er gratis fragt med koden 3291, så kan man jo ligeså godt se, om ikke der er andet, der skal i kurven også. Indtil videre er det blevet til disse virkelig fine skindstøvler, som er på tilbud til 250 kr. Haps!

Til gengæld mistede jeg lige mine tre puder og en virkelig fin buksedragt, fordi at tingene åbenbart ikke er reserveret til én, selvom at de ligger i ens kurv? Hvad er nu det for noget? Fungerer det ikke sådan på alle andre webshops, eller er det mig, der shopper for sjældent på nettet? Blev i hvert fald lige rimelig skuffet der, og kom da også til at blive lidt sur på medarbejderen i kundeservice. Men helt ærligt! Det smarteste er altså, at betale hver enkelt ting inden at man shopper videre og så placere 10 forskellige ordrer. Så åndssvagt.

Nå, men vejret er jo dejligt, og jeg har endelig fundet mine løbesko og lidt træningstøj, så det skal udnyttes i dag. Så ikke flere luksusproblemer eller brok herfra (selvom det er voldsomt irriterende!). De fine skind støvler kan findes lige her – de er forresten sat ned fra 600 kr. Men husk nu at betale dem med det samme inden at du shopper videre. For varerne i din shoppingbag er altså IKKE reserverede til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *