Opskrift // Hjemmelavede bananchips

hjemmelavede bananchips

 hjemmelavede bananchips

hjemmelavede bananchips

hjemmelavede bananchips

Har I nogensinde hørt om bananchips? I min søgen efter alternativer til sukkerholdige snacks, som kan spises når sukkertrangen melder sig, hvilket for mig ofte sker ud på eftermiddagen. Ja, så fandt jeg på at prøve at lave sunde bananchips. Har læst mig frem til at dem man køber i butikkerne ofte er proppet med sukker, og det vil jeg jo gerne undgå. Det her var super nemt at lave, og selvom de ikke smagte helt ligesom dem i butikkerne og heller ikke var helt ligeså sprøde, så var de ganske vellykkede, og tog den værste sukkertrang.

Jeg brugte en hel banan, som gav en hel bradepande svarende til et lille glas. Skar bananen i meget tynde skiver, så tynde som muligt faktisk, og placerede dem på en rist med bagepapir. Derefter i oven ved 100 grader i mindst en time. Min plan var at vende dem efter en halv time, men jeg havde skåret dem så tynde at det var umuligt. Endte med at give dem 1 time og 15 minutter uden at vende dem, og det resulterede i dejligt sprøde og meget tynde bananchips. Helt sikkert noget jeg vil lave igen en anden gang.

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *