Hjemme hos mig

hjem2
hjem
hjem9
hjem5
hjem7
hjem8Så blev det tid til at vise lidt af mit hjem frem igen. Har det lidt ambivalent med det, så i første omgang bliver det bare lidt stemningsbilleder, hvis man kan kalde det det. Så må vi se om I får en rigtig rundvisning på et tidspunkt 🙂 Jeg har jo før vist lidt glimt fra lejligheden, se bare her, her og her. Jeg bor i en 3 værelses lejlighed sammen med min kæreste, og vi prøver så vidt muligt at mikse gamle, specielle og lidt rå ting, med nye ting i skandinavisk stil. Det skaber en god balance med plads til skævheder, og det kan jeg godt lide. Selvom vi har boet her i snart to år, så synes jeg stadig at vi mangler en del før jeg er helt tilfreds (men der skal også meget til 😉 hehe). Jeg kunne fx godt snart tænke mig et nyt skab og et nyt spisebord. Men det må vente til den dag vi får et pengetræ – sådan et kunne jeg nemlig også godt tænke mig.

2 thoughts on “Hjemme hos mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *