Historiske parker, aber og Phetchaburi

PhetchaburiVi er nu i Phetchaburi. I den rigtige by, der hedder Phetchaburi i provinsen Phetchaburi. Vi ankom i går formiddags og har allerede været en del omkring. Det kan godt være at jeg skrev, at der var mange vilde aber i Hua Hin. Men det er ingenting i forhold til hvor mange der er i Phetchaburi. INGENTING! Der er så mange at byen lugter af zoologisk have. De er simpelthen over alt – på el ledninger, veje, fortove, på parkerede knallerter og biler, i lygtepæle, foran butikker, i buske, træer, ja alle steder man kan forestille sig. Og det er ikke ligefrem fordi at de er venlige. De er både aggressive og stjæler alt hvad de kan, og flere steder er der skilte, der advarer imod dem. Så det gælder altså om at pakke alle sine ting langt væk – især hvis de kan drikkes eller spises.

I dag besøgte vi Phra Nakhon Khiri Historical Park, som er et gammelt kongepalads med tilhørende park og museum. Det ligger på toppen af bjerget Khao Wang og der er den smukkeste udsigt udover Phetchaburi. Turen der op var dog både anstrengende og hård, da vi både skulle holde øje med omkring 100 aber, uden at kigge dem i øjnene naturligvis, samtidig med at vi gik op af et bjerg i over 30 graders varme. Men op det kom vi altså – uden at blive angrebet af aber og næsten uden at dehydrere.

Senere på dagen besøgte vi Khao Luang, som er en meget stor og imponerende underjordisk grotte. Det fortæller vi mere om en anden dag, for ellers kommer der lige lovlig mange billeder i dette indlæg. Billederne fra Phra Nakhon Khiri Hostorical Park kommer nemlig her 🙂
Phetchaburi
Phetchaburi
Phetchaburi< Phetchaburi
Phetchaburi
Phetchaburi
Phetchaburi
Phetchaburi
Phetchaburi
Phetchaburi
Phetchaburi
Phetchaburi
Phetchaburi
Phetchaburi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *