Fødselsdags weekend

fødselsdag
Så blev det tirsdag. Sikke tiden den flyver i øjeblikket. Jeg ved at jeg siger det tit, men jeg synes altså virkelig også at det går stærkt. Hele weekenden er gået med at fejre min fødselsdag. Fredag tilbragte jeg hele dagen i køkkenet med at lave syltetøj, bage burgerboller, normale boller, boller uden mel, kagebunde uden sukker og lagkagebunde. Lørdag fik vi nemlig hele familien til boller og lagkage og senere på aftenen en stak vender til burgere og drinks. Søndag sov vi længe og spise sen morgenmad med vores overnattende gæster, inden resten af dagen blev brugt på sofaen med middagslur og fjernsyn. Så alt i alt en rigtig dejlig fødselsdags-weekend med fine gaver og godt selskab. Den misfornøjede kat herover udstråler virkelig ikke hvor dejlig min weekend har været, men jeg synes simpelthen bare at den er så cute og sjov at den skulle med haha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *