Halloween i Tivoli

IMG_8567redIMG_8577-redIMG_8583-redIMG_8608redIMG_8603redIMG_8590-redI weekenden tog min kæreste mig under armen og hev mig med til halloween i Tivoli. For at sige det mildt havde jeg haft en rigtig lorte dag. Så efter at min kæreste havde gjort hvad han kunne for at muntre mig lidt op med god mad og et glas rødvin, tog vi afsted på trods af mit skod humør. Og hvis sådan en tur i Tivoli ikke hjælper på humøret, så ved jeg snart ikke hvad der gør. Det var så hyggeligt, og jeg elsker når Tivoli pynter op. Glæder mig hvert år til når de pynter op til jul. Kort efter vi var kommet var der zombie danseshow, og det var egentlig meget underholdende. Vi kender vel alle sammen typen, der tager sin store unge på skuldrene, for derefter at mase sig halvvejs gennem menneskemængden, så alle os bagved ikke kan se en skid. Sådan en type var naturligvis også tilstede, så vi fik kun set halvdelen af danseshowet. Men på trods af irriterende typer, så var det en dejlig aften og vi hyggede os. Og så blev vi positivt overraskedde da vi fandt en Sticks i Tivoli 😉 haha. Men mere om det senere.
Jeg har en idé om at jeg gerne vil i Tivoli igen i dagslys. Synes ikke helt at man får det hele med når det er så mørkt. Så måske jeg kan nå en tur dertil i weekenden. Nu må vi se. Har I været til halloween i Tivoli i år, og hvad synes I om det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *