Genial ferie app til nemme postkort

postkortJeg er en af de der typer, som elsker postkort. Både at sende dem men i særdeleshed også at modtage dem. Det eneste minus er, at jeg ofte glemmer det, når jeg er ude og rejse, og så går det ofte hen og bliver en lidt sur pligt, som man jo bare skal nå. Og helst i starten af ferien, så postkortet kan nå frem, mens man stadig er ude at rejse. Så er der også alt besværet med at finde de pæne postkort, købe frimærker, frankere dem korrekt og det oftest sværeste punkt: at finde et posthus (der er langt mellem dem i Cambodja kan jeg fortælle).

Men alt det her rod er der nu råd for. Min mor introducerede mig nemlig for en skide smart app sidst vi var ude at rejse. Appen hedder Postkortet og er lavet af Post Danmark, og den går sjovt nok ud på at sende postkort. Kort fortalt så vælger du et billede fra din telefon som du vil sende som postkort, tilføjer teksten du vil have på postkortet og til sidst modtageren. Eller modtagerne. Det er nemlig muligt at sende det samme postkort til flere forskellige. Så betaler du med dit kreditkort, og vupti, dine postkort er på vej. Det er simpelthen så smart at jeg ikke fatter at jeg først har opdaget appen i sommers. Farvel til tidspres, skrivekrampe og grim håndskrift og hej til personlige postkort, som endda leveres hurtigere, fordi de sendes fra Danmark og ikke fra udlandet. Jeg sendte ovenstående postkort til min kæreste sidst jeg var ude at rejse, og han modtog det efter 2 dage. Det er sguda smart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *