Full Moon Party på Koh Phangan 

Den 25. december rejste vi fra Koh Samui tilbage til Koh Phangan, hvor der var Full Moon Party, og det ville vi altså ikke gå glip af. Vi ankom til samme resort som vi boede på tidligere, hvor vi blev taget godt imod af alle de ansatte og fik samme værelse som sidst. Det føltes næsten som at komme hjem 🙂 Haha det var i hvert fald rart af være tilbage. 

Vi startede aftenen på Same Same, som er en dansk ejet restaurant og bar, hvor vi efterhånden har været flere gange. Det er ret fantastisk at kunne få en rugbrødsmad efter at have været væk så lang tid hjemmefra. Der var propfuldt af mennesker – især danskere, gratis neon maling og gode daquiris. Sidst vi besøgte Koh Phangan var det udenfor højsæsonen, og forskellen var fuldstændig ekstrem! Vi kunne næsten ikke kende byen igen fordi at det bare vrimlede med mennesker, der var små boder over alt i gaderne, hvor man kunne købe buckets, blomsterkranse, sjove hatte, masser af mad, drinks eller blive malet med neon maling. Hele byen emmede bare af fest og det var virkelig sjovt at opleve. 

Det blev endnu vildere da vi kom ned på stranden hvor festen foregik. Vi havde besøgt stranden tidligere, og der var den ikke noget specielt. Meget lille, ikke så mange mennesker, og der var næsten ingen barer eller restauranter der havde åbent. Men jeg skal lige love for at det var anderledes denne gang. Månen stod højt på himlen, vandet havde trukket sig tilbage, så stranden var cirka 5 gange så bred, som sidst vi var der, der var mennesker, neonlys, musik, ild og barer ALLE VEGNE! Det var et ret fantastisk syn, en hel speciel stemning og en oplevelse vi helt sikkert ikke ville have været foruden. 

Alle menneskerne var så glade, søde og imødekommende, og den mest usædvanlige fest-gæst vi mødte var en engelsk kvinde på 80 år, der var der med sin voksne søn og med en blomsterkrans i håret. Så man skal ikke komme og sige at full Moon party kun er for de unge – Det er en kæmpe oplevelse uanset hvor gammel man er. Måske lige med undtagelse af små børn selvfølgelig 😉 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *