Fredag på Fars dreng

Fars-dreng-3

Fars-dreng-2

Fars-dreng
Som jeg skrev i går, så brugte jeg noget af min fredag aften på at spise ude sammen med min kæreste. Valget faldt på Fars dreng i Ny Adelgade af flere forskellige årsager. For det første er det jo et sted, der har fået en del opmærksomhed på diverse blogs, Instagram og Yelp. Det er derfor ret længe siden, at jeg besluttede mig for, at jeg gerne ville spise der. Jeg er nemlig typen, der har sådan en imaginær liste over spisesteder, der skal besøges. Når chancen så byder sig, så har jeg en god håndfuld steder at vælge imellem. Chancen bød sig så en dag for et par måneder siden, da jeg faldt over et værdibevis til selvsamme sted. Betal 100 kr – og få 200 kr. til Fars Dreng. Det skulle selvfølgelig udnyttes, og i går var så sidste dag, hvor værdibeviset gjaldt (det der med at være i god tid gør jeg mig ikke rigtig i). Så sådan gik det altså til, at min kæreste og jeg befandt os på Fars Dreng fredag aften. Det er i øvrigt et virkelig pænt sted, som gav mig sådan lyst til at lave om i vores lejlighed. Maden var skam også ganske udmærket, omend de ikke længere serverer aftensmad, så pizzaerne her er fra frokost-kortet. Der er gratis vand, hvilket er et kæmpe plus, men der hvor jeg synes, at stedet i den grad halter efter, det er på servicen. Nøj hvor er det længe siden, at vi har fået så ringe service, og det er jo nærmest halvdelen af oplevelsen ved at spise ude. Så der kommer vi altså ikke igen lige foreløbig. Så skulle det da lige være for at kigge på den pæne indretning 😉 Haha.

Jeg skrev jo også noget om en Tivoli tur i går, men den droppede vi altså. Det var simpelthen alt for koldt og vådt. Til gengæld har vi faktisk ikke droppet det helt men i stedet udskudt det til næste fredag. Så håber vi, at vejret er lidt mere medgørligt der. Vores fredag endte altså på sofaen med P3 guld i fjerneren og kold Pepsi Max i glasset. Totalt godkendt fredag aften!

I dag bliver en spændende en af slagsen. For nyligt da jeg havde fødselsdag, fik jeg nemlig en veninde-dag af min veninde i gave. Så vi skal ud og føjte hele dagen, og jeg aner ikke hvad vi skal, andet end at vi skal mødes til brunch på Frederiksberg. I kan lige tro at jeg glæder mig 🙂 Kan I have en skøn lørdag derude – gerne uden alt for meget regn <3

4 thoughts on “Fredag på Fars dreng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *