Flashbacks til Gran Canaria

gran-canaria-1
gran-canaria-5
gran-canaria-6
gran-canaria-10
gran-canaria-4
gran-canaria-7
gran-canaria-9
gran-canaria-8I skrivende stund sidder jeg i sofaen med min computer i skødet og en kold Pepsi Max ved min side. Min kæreste er hos en ven og i baggrunden spiller radioen. Har faktisk ingen idé om hvilken radiokanal jeg hører, men det er hyggeligt og i modsætning til lyden fra fjernsynet, så elsker jeg lyden fra radioen. Helt ok onsdag aften må man sige. Det har ellers været lidt af et efterårsvejr i dag, og da jeg inden aftensmaden var ude at løbe en tur (ja sgu!) langs vandet, måtte jeg simpelthen omlægge min rute, fordi at det blæste så meget, så jeg fik sand i øjnene. Arhmen altså! Det er da kun et par dage siden at vi havde det fineste milde efterårsvejr? Et gråvejr som det i dag, det kalder altså bare på fine sommerlige billeder, og det var vist også på tiden at vise lidt billeder fra vores tur til Gran Canaria. De er alle taget med mit nye kamera, som jeg elsker elsker elsker! Glæder mig virkelig til at skulle til sydens sol igen snart. Eller østens sol er det vel nærmere. I dag er der kun 53 dage til afrejse – but who’s counting? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *