Ferm Living Lagersalg

SFerm living lagersalg

Hvis I nu ikke lige ved hvad I skal lave i dag, så kan jeg tippe om at der er Ferm Living lagersalg. Selv er jeg på arbejde og senere skal jeg ud og spise og til VIP aften i Inspiration med en sød veninde. Håber på at jeg også kan nå en løbetur inden. Har nemlig været lidt overmodig og meldt mig til et 10 km løb i juni. Ups. Men mere om det senere, for det her skulle jo handle om det her Ferm Living lagersalg. Lagersalget starter i dag, og det skulle være muligt at finde interiør til hele huset. Jeg vil selv så gerne afsted, men der var jo noget om en backpacker-tur til Asien, der ikke betaler sig selv (desværre), så jeg må hellere holde mig i skindet. Skal nogen af jer afsted? 🙂

I dag d. 7/5 kl. 11.00 – 19.00
I morgen d. 8/5 kl. 11.00 – 18.00
Lørdag d. 9/5 kl. 10.00 – 14.00

Matrixbygningen ved Carlsberg
Olivia Hansen gade 2
1799 København V

Der kan betales kontanter og kort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *