Endnu en dag i sengen


Så det var jo altså meningen, at jeg skulle til denne her Fallulah koncert i aften med en veninde. Og jeg havde glædet mig. Virkelig meget endda. Men sagen er bare den, at jeg overhovedet ikke er rask. Havde lige et lyspunkt i går eftermiddags hvor jeg følte mig næsten rask. Var i bad, fik makeup og tøj på, skrev et indlæg om koncerten i aften og 5 musiske facts om mig, og begav mig så afsted mod akupunktur. Havde heldigvis været klog nok til at lade cyklen stå og tage bussen i stedet (tak mor!), for på vejen fik jeg det simpelthen så dårligt.

Var nødt til at drikke en halv liter vand og spise to panodiler inden jeg gik ind til behandlingen – og jeg spiser ellers aldrig piller. På det her tidspunkt fortrød jeg godt nok at jeg var taget afsted. Det er altså bare rarest at være hejmme når man er dårlig. Men de tre kvarter på briksen hjalp altså lidt på det (eller måske var det bare panodilerne?), og det samme gjorde den kæmpe pakke sodavandsis jeg købte på hjemvejen.

Dagen i dag bliver altså til endnu en i sengen og ingen Fallulah koncert til mig i aften. Og ØV hvor er det bare irriterende! Prikken over i’et bliver at jeg højst sandsynligt også må aflyse den housewarming jeg skulle til i Jyllaand i morgen.

Sygdom sucks.

Og hvis I vil have mig undskyldt, så tror jeg, at jeg vil flytte mig og alle mine snotklude fra sengen og ind i sofaen. Det er nemlig der fjernsynet befinder sig og så siger man jo at forandring fryder.

2 thoughts on “Endnu en dag i sengen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *