En afslappet weekend

afslappet weekendMin weekend har været en rigtig dejlig en af slagsen. Fredagen blev brugt på at tulle lidt rundt herhjemme og pakke ud, træne og til fødselsdag hos en sød pige, som havde disket op med det lækreste LCHF mad. Da de andre tog i byen, tog jeg hjem og sov i ske med min kæreste. Ham havde jeg jo ikke set i en hel uge, så vi havde aftalt at bruge så meget af weekenden sammen som muligt.

Lørdag sov vi længe inden vi besøgte Iværk og Vækst messen i Øksnehallen, som var en rigitg fin oplevelse. Bagefter tog vi i fitness og ville så slutte af i svømmehallen. Men vi havde kludret godt og grundigt i vores tidsplan, så pludselig var klokken 15.30 og både fitnesscenter og svømmehal lukkede. Nå. Vejret var jo ikke ligefrem noget at skrive hjem om. Det stod ned i stænger på trods af at DMI havde lovet sensommer-vejr. Hvornår ansætter de nogen, der rent faktisk kan lave en vejrudsigt??

Efter lidt brainstorming tog vi på Fisketorvet, og vi var tydeligvis ikke de eneste, der havde fået den idé! Der var seriøst INGEN ledige parkeringspladser og det vrimlede med mennesker. Vi havde et par spændende ærinder vi skulle have ordnet såsom at købe batteri til brandalarmen og pære til en loftslampe. Men først skulle vi have noget at spise og valget faldt på stegt flæsk ad libitum på Grand Vue – til min kærestes store fornøjelse. Da vi var færdige var klokken 18, og alle butikkerne var lukket. Vi fik altså endnu engang bekræftet at vores planlægning er helt ad helveds til. Føtex blev vores redning og vi fik både købt batterier, pærer og pepsi max. Halleluja! Så gik turen også hjemad, og resten af aftenen blev brugt i sofaen med en science fiction film og føromtalte pepsi.

Søndag valgte vi så igen at prøve lykken og kørte endnu engang mod Frederiksberg svømmehal, og denne gang lykkedes det sgu! Og selvom det vrimlede, som i vrimlede(!) med børn, så fik vi da både svømmet lidt baner, rutsjet i rutsjebanen og hoppet fra vipperne. Jeg blev helt mindet om, at jeg går i svømmehallen alt for sjældent, så det gør vi noget oftere fra nu af. Resten af søndagen stod for mit vedkommende på arbejde, mens min kæreste tog en kammerat under armen og drog mod stadion for at se fodbold. Så alt i alt en rigtig dejlig weekend, og en yderst afslappet en af slagsen.

Hvordan har jeres weekend været? Ligeså afslappet som min eller fuld af fest og ballade? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *