On my Ebay watch list

ebay-watch-list

Sweatshirt | Hue | Taske | Støvler | Øreringe | Iphone cover | Poster

Før i tiden var jeg den helt store Ebay bruger, men af en eller anden grund har jeg holdt en pause derfra. Det skal der dog laves om på nu, og jeg har netop tilføjet en masse lækkert nyt til min ebay watch list, som jeg lige ville dele med jer. Som så mange gange før, så er det ret tydeligt at se hvilke farver jeg foretrækker – eller rettere mangel på farver. Iphone coveret har jeg allerede købt, så det kan du se mere til lige her. Jeg havde fuldstændig glemt hvor mange fine ting man kan finde på Ebay til næsten ingen penge. Hvad er der på din ebay watch list? Smid gerne links i kommentarfeltet 🙂
(Priserne er uden porto)

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *