Det er så typisk mig…

Det der med stolt at proklamere at NU er jeg tilbage på bloggen sådan for real. Og det er jeg jo bare overhovedet ikke. Sagen er den at jeg er i gang med at forberede mig til min afgangseksamen på mandag. Udover at være helt vildt kedeligt og tage rigtig lang tid (muligvis grundet mængden af overspringshandlinger?), så er det også lidt surrealistisk at det hele er overstået lige om lidt. Glæder mig så afsindigt meget til at kunne holde fri når jeg har fri, og ikke hele tiden have en eller anden opgave hængende over hovedet, som man burde lave. Så det er status herfra i øjeblikket. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg stræber efter en god karakter, og så skal der altså noget arbejde til (desværre). Så vi blogges ved engang efter min eksamen. Det er i hvert fald planen! x

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *