Derfor har jeg verdens bedste kæreste

IMG_0814Lad os tage sådan en dag som i går, som for mit vedkommende startede ualmindeligt dårligt. Jeg fik i den grad det forkerte ben ud af sengen og hele morgenen og formiddagen var jeg i dårligt humør og ked af det. Ved 11 tiden ringer min kæreste, og et kort øjeblik overvejer jeg faktisk at lade være med at tage den… Men det var heldigt at jeg gjorde det, for han ville bare lige fortælle at han elsker mig, og hvis det kunne muntre mig lidt op, så kunne jeg jo bestille biografbilletter til om aftenen og købe lidt tøj på nettet. Ja, den er sgu god nok. Den mand ved da lige hvad der går i et materielt pigehjerte. Og selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, så hjalp det faktisk. Meget. Materiel lykke ftw haha! Som om det ikke var nok, så kommer manden hjem fra arbejde med den fineste buket tulipaner, fra den nærmeste blomsterhandler, som han efterhånden er på fornavn med, og bestiller Sticks n Sushi til aftensmad. Behøver jeg at sige at det er en mand efter mit hoved? Nyt tøj, tulipaner og sushi – så er jeg altså et lykkeligt kvindemenneske.

Hvis du har lidt kvalme nu – så kan jeg godt forstå det. Det ville jeg nok også have, hvis ikke det var fordi, at det er mig, der er så heldig at have sådan en kæreste 😉

Lignende indlæg

2 tanker om "Derfor har jeg verdens bedste kæreste"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *