Den perfekte varme vinterjakke

vinterjakker Esprit Peak Performance Vila Tommy Hilfiger

1) Peak Performance | 2) Esprit | 3) Esprit | 4) Esprit | 5) Vila | 6) Tommy Hilfiger

Jeg er en frossenpind. Med kæmpe stort F! Jeg fryser så godt som altid, og jeg har virkelig svært ved at få varmen, når jeg først er blevet kold. Derfor er jeg også typen, der er pakket ind fra top til tå, så snart der står oktober i kalenderen. Jeg har i mange år haft en rigtig fin vinterjakke, som jeg har været rigtig glad for. Men den har efterhånden udtjent sin værnepligt, og er faktisk så slidt, at den ikke kan klare en sæson mere. Derfor er jeg nu på udkig efter en ny, som kan erstatte min ellers så fine vinterjakke, og jagten starter nu! Kravene er forholdsvis simple vil jeg mene – den skal være varm, pæn og gå ned over numsen. Jeg ved godt at varm og pæn er relativt individuelle betegnelser. Men med varm mener jeg, at det helst skal være en dunjakke, for det er mit indtryk, at det er det varmeste materiale. Med pæn mener jeg at den skal være simpel, gerne med lidt facon og talje, og så skal den være forholdsvis tidløs, så den kunne bruges mange år ud i fremtiden. Derudover er det et must at der ikke er ægte pels på. Det vil mit dyre-elskende hjerte simpelthen ikke støtte. Jeg har kigget lidt rundt på nettet efter værdige kandidater, og især Esprits hjemmeside er blevet flittigt besøgt, for de har virkelig mange fine ting i øjeblikket, og så synes jeg at de leverer nogle rigtige fine ting, og også jakker, i god kvalitet til priser, der er til at betale.

Jeg er kommet frem til følgende 6 jakker, som alle er gode bud på min fremtidige vinterjakke. De ligger i et prisleje fra 910 kr (på tilbud) til 3800 kr. Det er alle dunjakker (på nær nummer 2, som dog får 3 ud af 3 kuldestjerner), der er ikke ægte pels på nogen af dem, de dækker alle bagdelen og så synes jeg, at de alle sammen har et design, der kan bruges en del år ud i fremtiden. Jeg har allerede set mig lun på et par stykker af dem, som jeg tror, at jeg skal ud og prøve i nærmeste fremtid. Har I nogen favoritter?

1a

2 thoughts on “Den perfekte varme vinterjakke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *