I dag skal jeg…. Til poledancing!

poledancing
Eller det er måske så meget sagt. Det bliver nok nærmere noget med at gå-rundt-om-stang-og-brokke-over-manglende-armmuskler. Men på trods af spaghettiarme og no talent at all, så glæder jeg mig. Meget endda. Har længe godt kunne tænke mig at starte til poledancing, men de fleste steder er det bare så pokkers dyrt. Nu har jeg dog endelig fundet et sted hvor det er til at betale på SU, det ligger forholdsvis tæt på mig, og udover poledancing er der mulighed for at træne alt muligt andet også. Som fx dans, pilates, kettlecross, og twerking! Ja den er sgu god nok, de har undervisning i twerking! Og det bedste af det hele er at jeg har fundet en veninde, der vil deltage i galskaben sammen med mig. Så i dag kl. 17 drager vi afsted til vores første pole-time. For mit vedkommende er det tredje gang jeg skal prøve det, og jeg forudser at det ikke ligefrem bliver et kønt syn, men skide sjovt alligevel. Hvad skal I andre bruge sådan en grå og regnfuld mandag på? Billedet er forresten fra sidste gang jeg deltog i en prøvetime. I marts 2013!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *