Cypern

IMG_4702

Jeg drømmer mig tilbage til Cypern her til aften. Kan slet ikke overskue at sommeren snart er forbi og det skal til at være vådt og koldt igen. Øv. Men det gælder jo om at nyde det så længe det varer og glæde sig til næste år. Min kæreste og jeg har haft fri i dag, så vi har gået en tur på 10 km i det gode vejr, spist frokost og sovet middagslur på sofaen. Det har været skønt og helt søndags-agtigt, hvad har I fået onsdagen til at gå med?

Some pictures from me and my boyfriends trip to Cyprus. I really miss the sun and the nice water. Looking forward to next year

IMG_4707
IMG_4605
IMG_4615
IMG_4650
IMG_4682
IMG_4792

2 thoughts on “Cypern

  1. Det lyder som en virkelig dejlig måde at bruge en sensommerdag som i dag på 🙂 Jeg har brugt hele den seneste uge på den slags, så i dag har jeg fået ryddet grundigt op, gjort hovedrent og besøgt mine svigerforældre 🙂
    Hvor er det i øvrigt nogle dejlige billeder! Jeg kunne bestemt også godt bruge en uges ferie i sydens sol 🙂

    • Det er også bare så dejligt. Der er intet som at have fri på en hverdag, ugen føles bare så meget kortere. Det er også bare rart når oprydningen og rengøringen er overstået 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *