Coming up: uge 6

uge 6Min håndskrift er ikke ligefrem den kønneste, men jeg synes nu alligevel at det er lidt hyggeligt med de her indlæg, som er skrevet i min notesbog. Er en af den type piger, som altid har haft et hav af forskellige notesbøger, om som virkelig har en svaghed for pænt papir og blokke. Især da jeg var lille, havde jeg en kæmpe samling af forskellige notesbøger, som jeg aldrig brugte, fordi de enten var for pæne til at skrive i, eller fordi jeg simpelthen ikke havde noget at skrive. Haha, er jeg den eneste der har haft det sådan? Eller er der andre derude, der deler min notesbog-afhængighed? 😉

Anyways, så er det her planen for ugen. Som nogen måske ved, så er jeg ikke altid lige god til at holde mig til planen, så nu må vi se hvad det ender med. Nu har jeg i hvert fald et udgangspunkt, og det er da altid et sted at starte.

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *