Bolig inspiration: wallstickers

wallstickersJeg har boet sammen med min kæreste i vores fælles lejlighed i over to år efterhånden. Jeg elsker vores lejlighed og har følt mig hjemme siden dag 1. Jeg elsker at her er lyst, højt til loftet og at her ser ud lige præcis som jeg gerne vil have det. Jeg elsker at flytte rundt herhjemme og at købe nye ting som jeg kan flytte rundt på. Af samme grund, har her set meget forskelligt ud, i de to år vi har boet her, og vi har efterhånden fået skiftet alle vores møbler ud – nogle af dem flere gange endda.

En af de største ulemper ved at møblere rundt hele tiden er de ting, der hænger på væggene. For det første er det besværligt at flytte rundt på hylder og billeder, og for det andet så efterlader det en del grimme huller i væggene. Især når man ligesom os bor i en ældgammel bygning, og væggene i forvejen har været udsat for lidt af hvert. Og det er altså her at wallstickers kommer ind i billedet. Det er efterhånden “old news”, men det gør det altså ikke mindre smart, for smart det er det sgu! Intet besvær med søm, hammer eller skruer, ingen grimme huller i væggene, og hvis man er forsigtig nok kan de flyttes ligeså nemt som alt muligt andet.

Jeg har tidligere eksperimenteret med at lave min egne, men det er altså slet ikke besværet værd. Det er forholdsvis dyrt og virkelig svært, med mindre man kun skal lave meget simple wallstickers såsom firkanter eller cirkler – og det er jo ikke ligefrem det man vil have hængende. Hvis man vil have verdenskort eller fine citater på væggene, så vil jeg klart anbefale at man køber sig til det. Det er både nemmere og hurtigere, og med garanti også pænere. Hos Mywalls.dk kan du finde et kæmpe udvalg af wallstickers i god kvalitet, som kan pryde dine vægge. De skulle have Danmarks største udvalg af verdenskort og kalendere, der aldrig bliver for gamle. Og som om det ikke er nok, så er der også en hel kategori med citater og ligeledes en kategori, der hedder børneværelset, hvor man kan finde de sødeste wallstickers. Se bare elefanterne ovenfor, de er da for kære hva?

Jeg har allerede været forbi hjemmesiden og kigge, og har da også forelsket mig lidt i verdenskortet med landenavne, de to søde elefanter og den lidt skæve evigheds-kalender. De kan findes her, her og her.

Indlægget er sponsoreret af mywalls.dk

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *