Birkenstock: Hipster eller mormor?

birkenstockJeg har det lidt blandet med Birkenstock. Første gang jeg blev præsenteret for dem, synes jeg at det var noget af det grimmeste. Men som det så ofte sker for mig, så skal jeg nogen gange lige vænne mig til tingene før jeg falder for dem. Og det er altså også sket denne gang. Det er vist en smule sent, i forhold til at Birkenstock vist har været på sit højeste, men det gør mig altså ikke noget, for de er jo SÅ gode at gå i. Faldt tilfældigvis over et par i Kvickly i går, som altså måtte med hjem. Havde egentlig set mig varm på modellen “Gizeh”, som vist også har været den mest populære, men endte altså med at købe modellen “Madrid”. Hvad synes I? Hipster eller mormor? Personligt holder jeg lidt på en blanding. Lige dele hipster og mormor måske. Men jeg kan lide dem (især at have dem på), og glæder mig til at indvie dem til sommer.

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *