En lille anmeldelse af Fasandræberne

anmeldelse af fasandræberneI mandags var jeg i drive in med min kæreste og bror for at se Fasandræberne. Omkring samme tid sidste år var jeg i biografen og se Kvinden I Buret, og som man kan læse om i linket, så var jeg meget begejstret! Jeg var derfor også noget så spændt på at se Fasandræberne, især fordi jeg havde hørt virkelig godt om den. Den var rigtig god og spændende, og der var tidspunkter hvor jeg fik helt ondt i maven af spænding. Jeg elsker Nikolaj Lie Kaas som skuespiller fordi jeg synes at han er fantastisk dygtig. Fares Fares, som har den anden hovedrolle gjorde det endnu engang skide godt, og jeg elsker den måde han tilfører lidt humor til filmene på. Danica Curcic spillede også imponerende godt, så skuespilmæssigt er filmen altså helt fantastisk. Når alt det rosende så er sagt, så syntes jeg at man lidt for hurtigt gennemskuede plottet, og det var ærgerligt. Jeg elsker nemlig film hvor man virkelig bliver overrasket til sidst. Men den var skide god, og jeg vil gerne anbefale folk at se den. Især i drive in, for det er altså bare hyggeligere end biografen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *