7 x nederenhed i uge 13

nederen #1+ Når man taber sin yndlings bronzer, som selvfølgelig går i en million stykker og farver hele badeværelset orange. Selvfølgelig når den er langt fra tom og selvfølgelig om morgenen kl. 5 minutter over skulle-have-været-ude-af-døren-tid.

+ Når man uden at tænke sig om smider de sørgelige rester af føromtalte bronzer ned i sin makeup-pung, og først morgenen efter kl. 10 minutter over skulle-have-været-stået-op-for-20-minutter-siden opdager, at det har farvet hele ens makeup-pung, og alt indholdet deri, helt orange.

+ Når man onsdag morgen opdager at man igen igen har glemt at købe tandpasta, og at det er fuldstændig umuligt at presse mere tandpasta ud af den tomme tube, fordi man maste den fuldstændig sammen dagen før, da man stod med samme problem.

+ Når man i hvad der minder om en uge har haft den samme sang på hjernen, og det bare har været umuligt at slippe af med den. Når man lige akkurat når at være fri for sangen i en halv dags tid, indtil ens nabo vælger at spille præcis samme sang meget højt. På repeat. I over en time. Seriøst hvad er oddsene?

+ Når postbudet IGEN ikke ringer på, men blot smider en seddel i postkassen. Jeg VAR altså hjemme og skal nu bevæge mig hele vejen ned på posthuset som ligger i nærheden af absolut INTET, som jeg ellers benytter. Oooooog så er der seriøst evig kø på det posthus. Sidst tog det 45 min. Ugh.

+ Når man på vej på posthuset tager alle sine tomme flasker med for at gå i Netto bagefter, men på vejen skifter mening og kører i Aldi, og finder ud af at Aldi ingen flaskeautomat har. Jeg slæber da bare lige alle flaskerne OG mine indkøb op på fjerde. Ja da.

+ Når det man skulle hente på posthuset var et skærmbeskyttelses-filter til ens telefon. Det er cirka 1 mm tykt. Hvem pakker det i en sådan indpakning at det ikke kan være i en postkasse? Seriøst?

Haha nåh men enough brok og nederen-hed fra mig, jeg har trods alt haft en glimrende uge, omend lidt mere uheldig på nogle punkter end andre. Har I oplevet noget, der skal tilføjes listen her, så fyr endelig løs i kommentarfeltet. Det kan umuligt kun være mig, der har været lidt uheldig denne uge.

2 thoughts on “7 x nederenhed i uge 13

  1. Jeg smed skrald ud i dag. Godt presset ned i skraldespanden i skralderummet, og gik så ind for at handle.. Lidt efter kommer jeg i tanke om, at den ene pose altså ikke var skrald – men flasker, som jeg skulle pante

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *